Engesvang Bilvask - For miljøets skyld!

Kør bilen i ”EngesvangBilvask” – for miljøets skyld! SoftCare Pro2 er Washtec`s absolutte nyeste model, maskinen kombinerer topmoderne teknik og innovative funktioner, således bilvask fremstår i en helt ny høj kvalitet. Spildevand fra bilvask indeholder olie, tungmetaller og andre stoffer, der ikke hører hjemme i hverken jord eller vandområder.

Bilen bliver ren, når den vaskes i indkørslen eller ved kantstenen, men det snavsede spildevand fra bilvasken ender i miljøet, når det løber direkte ned i jorden eller ud i kloakken.

Engesvang Bilvask anvender kun svanemærkede vaskemidler, og spildevandet løber gennem et biologisk renseanlæg. Snavs fra bilen opfanges, inden overskydende vand udledes til detkommunale renseanlæg.

Vandforbruget er så effektivt, at der benyttes mindre end 20 liter rent vand pr. vask, vedmanuel vask er vandforbruget cirka 100 liter vand, det er spild af godt drikkevand. SofTecs ® og SofTecs² bløde og lakskånende vaskebørster giver skinnende lakoverflader, lige efter vask og længe efter, begge vaskebørster vasker bilen meget skånsom og efterlader ingen ridser i lakken.

Undersøgelser fra ADAC – MOTORWELT (Tysk bilklub med over 15 millioner medlemmer)understøtter, at SoftTecs er den mest skån-somme bilvask af alle.

Hjulvask med 21” børster!

Et ”ømt punkt” i bilvask er ofte vask af fælge, SoftCare Pro2 er monteret med nye børster,der vasker optimalt, hvad enten det er en lille eller en stor bil, hjulbørsterne vandrerteleskopisk i en 9 graders vinkel ind til bilens fælge og rammer midten af fælgen, hvad enten det er en stor eller lille bil. Hjulbørsterne er dimensioneret til 21” fælge, hvilket er markedets største – og leveret med integreret højtryk for optimal vaskekvalitet.

Årstidens vask

Årstidens vask er vasken til bilister, som kun ønsker det allerbedste til bilen. Hos EngesvangBilvask har vi fem forskellige vaskeprogrammer, og de forskelligevaskeprogrammer er tilpasset forskellige behov, der alle giver dig en ren bil. Vores bedstevask er Årstidens vask, som er tilpasset den aktuelle årstids udfordringer. Såfremt man virkelig ønsker at forkæle bilen, kan der til vælges lakforsegling.

Fantastisk tørring

Maskinen er leveret med nyt tørresystem – ”FlexStream”, der er tale om en tagtørredyse, der kan drejes ubegrænset, den arbejder særdeles effektivt med 2 stk. store kraftige 3 kW blæsemotorer, sidetørring bliver perfekt med hjælp af 2 stk. 4 kW blæsemotorer.Den vipbare tagtørrer viser specielt sin præstation på bilens bagende/hæk, nu kan bilens hæk tørres lige så godt som resten af bilen, dette skyldes at vippefunktionen kan skubbe vandet af de skrå bagender.

Undervognsskyl

EngesvangBilvask på Kragelundvej 2, vil også gerne tilbyde bilerne en grundig undervognsrengøring og har derfor investeret i et helt nyt undervognsskyl, således vinterens udfordringer for bilen også imødekommes med sindsro.

Åbningstider

Vaskehallen er åbent alle ugens dage fra 7-22. Der vil være mulighed for betaling med Dankort og andre betalingskort; ligeledes kan der købes vaskekort manuelt hos AutoAllan, Gl. kongevej 7.

RABATKORT:Vaskekort værdi kr. 500,- - pris kr. 400 eller Vaskekort værdi kr. 1.000 – pris 750,-